Nyheter

Ta del av våra nyheter och erbjudanden.

Ingen fest utan en ordentlig festmåltid!

Som ledande aktör inom mat och utrustning på Åland är Dinera det självklara valet för dig som jobbar professionellt. Vi förser dig med färska varor kvalitét-säkrade av personal med erfarenhet i restaurangbranschen.

På Dinera har vi stor förståelse för att tycke och smak är högst individuellt. Vi vill ge dig möjligheten att skapa din mat, i ditt kök på ditt sätt. Det är därför vi på Dinera har ett brett sortiment där vi ständigt jagar efter nya möjligheter och produkter.

Vårt sortiment innehåller bland annat högklassiga primörer, färsk fisk och skaldjur men även utrustning med allt från porslin och bestick till diskmaskiner och varmluftsugnar.

På Dinera hittar du helt enkelt allt för att lyckas med just din festmåltid!


Nytt ansikte för Dahlmans

Samma klassiska recept, samma goda smak, men i helt nya förpackningar.

Med avstamp i historien och vår tradition har vi nu tagit fram vår nya logotyp och profil. Leta efter Dahlmans symbol som du minns den från förr.


Skärgårdsguldet

Har du hunnit testa Dahlmans nya pålägg Skärgårdsstek? Ett kraftigt rökt och riktigt mört nötköttspålägg som passar lika bra på mackan som i salladen.

Varför inte blanda ihop en pepparrotskräm och ta med tunnbrödsrullen på nästa utflykt i skogen.


En riktig skinka

Visste du att många av de skinkpålägg du hittar i butiken idag egentligen inte är riktiga skinkor? En Dahlmans skinka är en riktig skinka som saltas, röks och kokas av rätt råvara från början. Det betyder att vi aldrig använder köttlim eller konstgjorda bindemedel, och när man gör det rätt från början behövs inget tillsatt socker. Välj din skinka med omsorg nästa gång du står i butiken.